Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Útulné chatky v krásnej prírode Oravských Beskýd na prenájom

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

V krásnom prostredí hornooravskej obce Oravská Lesná, v tesnej blízkosti lyžiarskeho areálu Orava Snow, nájdete naše útulné Chaty pod lanovkou. Už zo samotného názvu vyplýva, že lyžiarske svahy neboli nikdy dostupnejšie. Chaty Matúš a Alexa totiž ležia len 100 m od nástupnej stanice sedačkovej lanovky. Celoročne si môžete prenajať jednu, prípadne aj obe Chaty pod lanovkou.

Cena v letnej sezóne je 170€/objekt/noc + 50€/pobyt za upratovanie.

Cena v zimnej sezóne je 200€/objekt/noc + 50 €/pobyt za upratovanie. 

Celková kapacita chát je 20 osôb, pričom každá chata je 10-lôžková. Pozemok má veľkosť až 10 árov. Chatky sú posledné v poradí, vľavo sa nachádza len reštaurácia a vpravo len čistá príroda. Kľud máte zabezpečený!!! Za chatkami tečie malý potok, v ktorom sa odvážlivci "opláchnu" aj v chladnejších mesiacoch :) Medzi chatkami je umiestnená sauna, ktorá je k dispozícii za poplatok. Obe chaty sú pokryté WiFi internetovým signálom a disponujú vlastnými parkovacími miestami. Každá chata má vlastné ohnisko a gril, k dispozícii je aj kotlík. K chatám prislúcha lyžiareň, ktorá sa nachádza za chatou Matúš. Pohodlne až k lyžiarkam :)

Vybrať si môžete z nasledovných variant:

- Chata Matúš pozostáva z obývacej miestnosti s televízorom a gaučovým posedením. Romantickú atmosféru dotvára teplovzdušný krb. Na nôžky Vám bude teplo z podlahového kúrenia. Vaše obľúbené jedlá si môžete pripraviť v kuchyni, ktorá je komplet vybavená kombinovanou chladničkou, varnou doskou, rúrou, umývačkou riadu, mikrovlnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, toaster, hriankovač, mixér a kávovar. Na prízemí je tiež umiestnená jedna 2-lôžková spálňa s manželskou posteľou, kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou, práčkou so sušičkou a fénom na vlasy. Zvyšné tri spálne a samostatná toaleta sú situované na poschodí chaty, z toho dve dvojlôžkové a jedna štvorlôžková.

- Chata Alexa je vybavená podobne ako Chata Matúš. V prízemí môžete využívať obývaciu miestnosť s krbovou pieckou, televízorom a gaučovým sedením. Teplo na nôžky Vám bude od podlahového kúrenia. Aj tu si navaríte v kuchynskej linke, ktorá je plne vybavená kvalitnými elektrospotrebičmi, práčkou so sušičkou a kuchynskými pomôckami, tak ako Chata Matúš. Komfort počas pobytu poskytuje kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Nočná časť chaty je rozdelená do troch spální, jedna 2-lôžková sa nachádza na prízemí, ďalšie dve 4-lôžkové sú umiestnené na poschodí. Komfort na tomto poschodí zaisťuje samostatná toaleta.

V cene každej chatky sú povlečenia na postele, ktoré Vás budú vítať pripravené na posteliach, čisté a voňavé. Pre každého klienta bude na posteli prichystaný set - osuška, malý uterák, papučky a malé mydielko. V cene je tiež toaletný papier, mydlo na ruky, tablety do práčky (2 pri týždňovom pobyte), jar, tablety do umývačky, utierky na riad, sáčky do koša, cukor, soľ, káva a balíček prvej pomoci pre ženy :)

V tesnej blízkosti chát je skvelá reštaurácia Koliba pod svahom, kde v zimných mesiacoch ochutnáte výbornú pizzu ako z Talianska, raňajkové menu, obedové menu, kávu, čaj, skvelé pivko,.... Reštaurácia je otvorená len v zimnej sezóne. 300 m od chát je ďalšia reštaurácia, ktorá je otvorená celoročne, s veľkým detským ihriskom. Využite možnosť zapožičať si elektrobicykle pre deti aj dospelých. Informujte sa u nás na zľavu!! Bicykle Vám privezú priamo k chatám, plne nabité a v perfektnom stave. V okolí je veľké množstvo cyklotrás pre malých, veľkých aj náročných.

Jedinečná príroda Oravských Beskýd je krásna v každom období. Očarí nielen turistov, ale aj cyklistov a vášnivých hubárov. Nielen deti poteší jazda Oravskou lesnou železničkou, na ktorú sa dostanete za 30 minút pešou chôdzou. V blízkosti železničky sa nachádza Funny park pre deti, kde sa vyšantia do sýtosti a dospelý sa môžu občerstviť kávou. Určite nevynechajte návštevu Múzea kysuckej dediny Vychylovka a Slovenského orloja v Starej Bystrici. Ďaleko to nebudete mať ani do Zázrivej, kde si okrem ochutnávky korbáčikov zahráte minigolf a pozriete zvieratká v Ekocentre. V zime môžete vyskúšať, aké je to jazdiť na saniach ťahaných psím záprahom. O program tak máte postarané.

Príďte k nám uniknúť od reality a zažiť kľud nádhernej prírody, štebot ranných vtáčikov a žblnkot potôčika. Tešíme sa na stretnutie s Vami v našich Chatách pod lanovkou.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1000 m2
Úžitková plocha:
90 m2
Zastavaná plocha:
50 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
7
Celková plocha:
90 m2
170 €/deň
Ulica: Tanečník
Mestská časť: Tanečník
Obec: Oravská Lesná
Okres: Námestovo
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Chata

Radi Vám poradíme