Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Krásny 3 izbový byt po rekonštrukcii

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Ponúkame na predaj luxusne zrekonštruovný 3izbový byt na Okružnej v Trnave! Byt ostáva plne zariadený!

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred dvomi rokmi. Je veľmi harmonický, čistý a sú v ňom použité príjemné teplé materiály, ako krémová a zlatá. Pôsobí veľmi luxusne, čo dotvárajú aj steny maľované v štýle Benátsky šťuk. Nábytok je ladený s celým interiérom, presne na mieru a v čistých tónoch. 

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza malá špajza, prípadne šatník. Z chodby vstúpite do obývacej izby, ktorá je priestranná a veľmi svetlá. Z tejto izby je vstup do kuchyne, ktorá má veľké okno do ulice a je plne vybavená. Loggia je zariadená vkusným paletovým sedením.

Z obývačky je vstup na malú chodbu, z ktorej sa dostanete do dvoch spální, WC a kúpeľne. 

Prvá spálňa je orientovaná na juh, krásne svetlá a moderne zariadená. Nachádza sa tu veľká vstavaná skriňa a krásna posteľ s komodou.

Druhá spálňa je orientovaná na sever, môže byť využitá ako detská izba a momentálne je ako hosťovská. Tiež sa tu nachádza priestranná vstavaná skriňa a kvalitná manželská posteľ. Táto izba ostáva plne zariadená pre budúceho majiteľa.

WC je oddelené a je tu umiestnená práčka. Kúpelňa disponuje veľkým oknom, čo je veľká výhoda.  Majiteľka tu vytvorila dostatok odkladacieho priestoru vďaka závesným skrinkám.

Byt má rozlohu 67,87 m2. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí. Mesačné náklady sú vo výške 180€.

Nehnuteľnosť sa nachádza vo vnútrobloku, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane nového detského ihriska. Ak máte ratolesti, určite sa tu vyšantia do sýtosti.

Lokalita je ďalšou veľkou výhodou bytu, dostupnosť do centra mesta je 10 minút peši, v blízkosti je športový areál Slávia, aquapark, školy, škôlky, stredná škola, nákupné centrum, zástavky aj s medzimestskou dopravou a výborné napojenie na obchvat. 

Byt je vhodný pre náročného klienta, ktorý má rád komfort a pekné prostredie, ale tiež pre rodinu s deťmi.

Nehnuteľnosť má svoju vlastnú atmosféru, ktorá očarí nejedného nadšenca krásneho bytu! Odporúčam obhliadku nehnuteľnosti!

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať +421 948 519 894!

V cene sú zahrnuté všetky poplatky, VRÁTANE PROVÍZIE REALITNEJ KANCELÁRIE, právne vypracovanie zmlúv, katastrálne poplatky a iné.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
68 m2
Zastavaná plocha:
68 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
68 m2
Plocha loggie:
4.2 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
1.8 m2
Počet pivníc:
1

Hypotekárna kalkulačka

185 000 €
Ulica: Okružná
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Radi Vám poradíme